• Persoonlijk ontwerp Persoonlijk ontwerp
  • Alle A-merken Alle A-merken
  • Van ontwerp tot realisatie Van ontwerp tot realisatie
  • Duidelijke offerte Duidelijke offerte
  • Afspraak = afspraak Afspraak = afspraak

Whirlpools

Whirlpools: baden om te ontspannen

Het zelf laten bouwen en verkopen van whirlpools was de eerste activiteit van Bubbels & Jets. Daar heeft het zelfs zijn naam aan te danken. Bubbels & Jets was 20 jaargeleden een van de eerste en nog steeds de toonaangevende specialist op het gebied van whirlpools. Topkwaliteit, vooruitstrevende techniek, energievriendelijk en het bieden van pure ontspanning staan daarbij voorop. Baden met duizenden luchtbelletjes en krachtige massagestralen.  Een whirlpool is ideaal om een hectische en stressvolle dag heerlijk ontspannend voor lichaam en geest af te sluiten. 

Whirlpool bad op maat

Bubbels & Jets heeft voor iedere badkamer een whirlpool bad op maat. Wij hebben een geheel eigen whirpool systeem. Alle whirlpool baden zijn ontworpen met veel aandacht voor design en ligcomfort en de systemen kunnen op jouw wensen worden afgestemd. Daarnaast zijn wij ook dealer van de merken Jacuzzi, Cleopatra en Villeroy en Boch. Op www.aromabad.nl verkopen wij ook badparfums en etherische oliën voor whirlpools.
https://www.bubbelsenjets.nl/webshop/whirlpools/aromaproducten
Bekijk ons assortiment whirlpools online. Kijk ook eens naar een buitenjacuzzi of één van onze andere vrijstaande baden.

whirlpool aanbiedingen vind je op: https://www.bubbelsenjets.nl/aanbiedingen/baden-en-whirlpools/whirlpools-aanbieding

 

Lees meer...

Vragen? Tijdens kantooruren zijn wij altijd bereikbaar! T. 0547 384 000