JE WILT BARBECUEËN.

Je wilt niet door seizoenen gebonden zijn, en ook niet door weer en wind.

Je wilt de vlammen zien, de hitte voelen en buiten zijn, ongeacht het seizoen. Je wilt altijd klaar zijn om te barbecueën.

Deksel omhoog en het vuur aan. Je wilt je nergens zorgen over maken. Niet over de luchtvochtigheid, kou of levensduur.

 

Je wilt barbecueën. Altijd.

 

NIET AFHANKELIJK ZIJN VAN WEER & WIND.
GEWOON GRILLEN WANNEER JE MAAR WILT.

BJ keukens buiten 14


DE MEEST COMPLETE BUITENKEUKENS!

Elke Burnout.-keuken wordt bepaald door hetzelfde principe.

De frames zijn gemaakt van stevig roestvrij staal, de body, fronten en werkbladen zijn gemaakt van een innovatief composietmateriaal met lasergesneden randen. Maar daar houdt het niet op. We gebruiken individueel afgewerkte modules die zijn goedgekeurd voor gebruik buitenshuis en gemakkelijk te verplaatsen zijn, zelfs als er buiten een sneeuwstorm woedt. Je hebt de keuze tussen stelpoten en zwenkwielen die ook met rem leverbaar zijn. Want flexibiliteit is wat onze Burnout.keukens zo bijzonder maakt. Je kunt bijna elke opstelling maken, recht, een hoek of in losse modules. Je kunt een complete opstelling maken of naast je bestaande grill plaatsen. Je kunt zelfs banken en tafels van hetzelfde materiaal toevoegen.

 

 

BJ keukens buiten 14

WAT GRILLS BETREFT
IS ER EEN RUIME KEUZE!

Gas of houtskool, de vele fabrikanten die er zijn en de ruime keuze welke ze aanbieden.

We kunnen de huidige modellen van Broil King en Napoleon integreren in onze Burnout.-keuken. Een Kamado Joe, een Big Green Egg of een Monolith keramiekgrill past ook perfect in onze meubelen. Burnout.kitchen komt van oorsprong uit Duitsland. Omdat ze daar al decennia lang meubels bouwen, weten we hoe een buitenkeuken hoort te zijn!

 

 

 

BJ keukens buiten 14MONOLITH KERAMISCHE
BARBEQUES PASSEN 
PERFECT IN DE KEUKEN!

De Monolith keramische barbecue word ook in Nederland steeds populairder.

Omdat een keramische barbecue vele uren constant de hitte kan vasthouden is langzaam garen hierop geen enkel probleem. Wij bieden passende oplossingen voor verschillende groottes keramische grills. En natuurlijk passen ze allemaal perfect in onze keukens. Standaard is een lade waarin je alle accessoires die je nodig hebt voor keramisch grillen kan opbergen.

 

 

 

BJ keukens buiten 14

DE EXCLUSIEVE BURNOUT
GRILL VAN NAPOLEON.

Napoleon onderscheidt zich door geavanceerde grillfuncties, de technische uitvoering en een meesterlijk ontwerp.

Met de exclusief voor Burnout gemaakte Napoleon grill kun je vrijwel alles in elke stijl bereiden. Je kunt de perfecte steak dichtschroeien, gevogelte of grotere stukken vlees bereiden of indirect uitgebreide desserts grillen. Elk onderdeel van de Napoleon barbecue is ontworpen en gebouwd voor een specifiek doel. Het combineren van deze onderdelen levert een ongelooflijk resultaat op. 

 

 

 

 

 

BJ keukens buiten 14EEN RUIME KEUZE UIT OPSTELLINGEN.

BURNOUT buitenkeukens bestaan uit verschillende modules die wij voor je samenstellen.

Wil je een BURNOUT keuken in L-formaat? Geen probleem. Liever lang en recht? Perfect! Misschien heb je al een grill of barbeque en heb je gewoon meer opslagruimte, een gootsteen, opslagruimte nodig? Ook dat kan. Dankzij hun lage gewicht zijn onze keukens niet alleen geschikt voor terrassen, maar ook voor op je balkon. Waar wil je de BURNOUT vast plaatsten of mobiel houden? Bestel je BURNOUT keuken eenvoudig op in hoogte verstelbare zwenkwielen. Dan rol je hem het hele jaar door richting de zon. Of bestel ze met stevige voeten. Hoe dan ook: de keuken is stabiel. Waar hij ook staat.

 

 

 

BJ keukens buiten 14

KIES JE VOOR GRIJS OF BRUIN?
JIJ BESLIST.

De makers van de Burnout buitenkeukens gebruiken alleen duurzame PVC-vrije materialen, verkrijgbaar in diverse kleuren; Onder andere olifantgrijs, donker eiken & eiken.

Burnout keukens worden gebouwd om tientallen jaren mee te gaan. Daarom zijn ze tijdloos, en van duurzame en degelijke materialen gemaakt. Jaren plezier, en altijd aanpasbaar naar wens. BURNOUT keukens worden gemaakt van hoge kwaliteit RVS en composiet materiaal wat gemaakt is tegen alle weersomstandigheden. BURNOUT houdt niet van compromissen. Met het kleurenschema kun je een eigen stijl geven aan je buitenkeuken.

 

 

Lees meer...

BEKIJK DE MODELLEN

Kom langs in
onze showroom

bezoek onze showroomBEZOEK
ONZE SHOWROOM!


Badkamers, whirlpools en sauna’s zijn onze specialiteit. Uw showroombezoek wordt eenBadkamers, whirlpools en sauna’s zijn onze specialiteit. Uw showroombezoek wordt eenontdekkings tocht. U zult versteld staan van de vele mogelijkheden die Bubbels & Jets tebieden heeft op het gebied van badkamers, whirlpools en sauna’s. Bubbels & Jets bestaatinmiddels 15 jaar en is in heel Nederland een begrip geworden op het gebied van completebadkamers, whirlpools en sauna’s. Maar ook badkamermeubels, baden, buitenspa’s, Jacuzzi’s,stoomcabines en wand- en vloer tegels van Jacuzzi, Villeroy & Boch, Cleopatra, Tylo, Repabad,Dimension One spa’s, Helo sauna’s en onze geselecteerde Home collection.

Maak een afspraak!

De merken van Bubbels & Jets
 • logobalk_onderin.jpg
 • logobalk_onderin2.jpg
 • logobalk_onderin3.jpg
 • logobalk_onderin4.jpg
 • logobalk_onderin5.jpg
 • logobalk_onderin6.jpg
 • logobalk_onderin7.jpg
 • logobalk_onderin8.jpg
 • logobalk_onderin9.jpg
 • logobalk_onderin10.jpg
 • logobalk_onderin11.jpg
 • logobalk_onderin12.jpg
 • logobalk_onderin13.jpg
 • logobalk_onderin14.jpg
 • logobalk_onderin15.jpg
 • logobalk_onderin16.jpg
 • logobalk_onderin17.jpg
 • logobalk_onderin18.jpg
 • logobalk_onderin19.jpg
 • logobalk_onderin20.jpg