• Persoonlijk ontwerp Persoonlijk ontwerp
  • Alle A-merken Alle A-merken
  • Van ontwerp tot realisatie Van ontwerp tot realisatie
  • Duidelijke offerte Duidelijke offerte
  • Afspraak = afspraak Afspraak = afspraak

Jacuzzi: onderhoud zonder chloorwater

De juiste waterbehandeling is belangrijk om optimaal te genieten van de HotSpring spa. Waterbehandeling is belangrijk, omdat een teveel aan chloor huidirritatie kan veroorzaken, prikkelingen in ogen en irritatie aan de luchtwegen. Tevens tast een hoge chloorconcentratie de onderdelen van uw jacuzzi aan. Hierdoor neemt de levensduur van de HotSpring spa af. De juiste waterbehandeling voor uw spa blijft noodzakelijk! Daarom biedt HotSpring diverse opties voor uw jacuzzi onderhoud, zoals het ACE-systeem en de EverFresh waterbehandeling.

ACE: waterbehandeling voor uw spa op basis van zout

Het ACE-waterbehandeling systeem is een exclusieve technologie op basis van diamantkristallen. Deze breken de watermoleculen af en maken actieve zuurstof aan. Daarbij wordt een lage dosis zout aan het spa water toegevoegd. Deze beide aspecten zorgen voor een gemakkelijke, automatische waterbehandeling voor uw jacuzzi. Dankzij het ACE-systeem hoeft u minder tijd te besteden aan het handmatig toevoegen van onderhoudsproducten en dit geeft u meer gelegenheid om te genieten van uw HotSpring spa! Omdat er minder producten worden toegevoegd gaat het water van de jacuzzi ook langer mee dan bij de waterbehandeling met chloor. Dit zorgt voor een beperkter onderhoud van uw jacuzzi.

hotstpring linksom7 
hotstpring Rechtsom8 

EverFresh: chloorarme waterbehandeling voor uw jacuzzi

HotSpring spa heeft nog een ander type waterbehandeling voor spa’s, te weten het EverFresh-systeem. Hierbij worden constant miljoenen minuscule ozonbelletjes in het water van uw jacuzzi geïnjecteerd, die verontreinigde deeltjes neutraliseren wanneer ze hiermee in contact komen. Zo geniet u elke dag van zuiver, helder water in uw spa terwijl u slechts een minimum aan chloor hoeft te gebruiken.
Dit systeem voor waterbehandeling combineert bovendien de kracht van ozon met FreshWaterAg+ -zilverionen en MPS-oxidatiemiddel zonder chloor. Het gevolg is een permanente waterzuivering en een minimum aan onderhoud van de jacuzzi!

De juiste waterbehandeling voor uw jacuzzi

Kristalhelder, zijdezacht water, met een minimum aan chloor en een jacuzzi onderhoud dat zo minimaal mogelijk is… Het wordt werkelijkheid met de systemen voor waterbehandeling van HotSpring! Afhankelijk van uw wensen kiest u voor het ACE-systeem met exclusieve diamanttechnologie, of voor de EverFresh-waterbehandeling met ozonbelletjes. Wilt u meer  informatie over de juiste waterbehandeling voor uw spa of over de keuzes die HotSpring u biedt? Laat ons dit weten en wij nemen de tijd om u verder te helpen bij het juiste onderhoud voor uw jacuzzi!

Vragen? Tijdens kantooruren zijn wij altijd bereikbaar! T. 0547 384 000