• Persoonlijk ontwerp Persoonlijk ontwerp
  • Alle A-merken Alle A-merken
  • Van ontwerp tot realisatie Van ontwerp tot realisatie
  • Duidelijke offerte Duidelijke offerte
  • Afspraak = afspraak Afspraak = afspraak

Badkamers Deventer

Badkamers Deventer: Een nieuwe badkamer

Wanneer u niet tevreden bent met uw huidige badkamer, zult u dagelijks opnieuw met al die kleine frustratiepuntjes geconfronteerd worden. Dus als u de mogelijkheid heeft om uw badkamer te renoveren of misschien zelfs compleet te vernieuwen, dan is het zeker aan te raden om die kans met beide handen aan te grijpen. Een nieuwe badkamer begint met het in kaart brengen van uw wensen en behoeften en het opdoen van inspiratie op het gebied van badkamers. En daarvoor komt u uiteraard langs bij de showroom van Bubbels & Jets in de buurt van Deventer!

Badkamers Deventer: Onze showroom

Bubbels & Jets heeft een showroom van 1700 m2 op nog geen 30 minuten rijden van Deventer waar u whirlpools, regendouches, stoomcabines, sauna’s, badkamermeubels en complete badkamers op uw gemak kunt bekijken, ruiken, voelen en uitproberen. Zo krijgt u een zeer goed beeld op het gebied van de mogelijkheden voor badkamer in Deventer! Wilt u zeker weten dat we alle tijd voor u hebben als u bij ons langskomt? Neemt u dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Badkamers Deventer: Bezorging en montage

Bij Bubbels & Jets hechten we veel waarde aan een goede service. We streven ernaar om onze klanten zoveel mogelijk te ontzorgen, en daarom bieden wij u de mogelijkheid om ook de bezorging en montage van uw nieuwe douche, bad en/of badkamermeubel in Deventer aan onze vakmensen over te laten. Zo weet u zeker dat alles op de juiste wijze wordt aangesloten, en profiteert u van een optimaal resultaat. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan; tijdens kantooruren zijn wij altijd bereikbaar!

Nieuwe badkamer? Kom langs in onze showroom

Afspraak maken

Badkamers, whirlpools en sauna’s zijn onze specialiteit.

badkamer

Badkamers

50 volledig ingerichte luxe badkamers van 150 x 175 cm tot volledig ingerichte badkamers met ontspanningsruimtes met whirlpools, stoomcabines en zelfs sauna's ziet u in de showroom van Bubbels & Jets. Geen enkele opstelling heeft dezelfde vorm, grootte of samenstelling. Ook krijgt u een perfecte indruk van de wand- en vloertegels in de badkamer.

Lees verder...
buitenspa

Jacuzzi's

Een buitenspa,, spa, buitenwhirlpool of in de volksmond ook wel Jacuzzi genoemd in uw tuin is een heerlijk plekje voor de dagelijkse ontspanning. Een plek waar u met familie en vrienden kunt bijkomen van een hectische week. U kunt zich weer even helemaal onthaasten, ontspannen en herstellen in een HotSping Spa of Dimension One buitenspa of jacuzzi.

Lees verder...
sauna

Sauna's

Een sauna of infrarood sauna heeft een gunstig effect op lichaam en geest. In Finland is een (buiten)sauna niet weg te denken uit het dagelijks leven. Met Bubbels & Jets kunt u nu ook thuis in een Helo sauna of infrarood sauna van deze heerlijke vorm van gezonde ontspanning genieten.

Lees verder...
vloerwand

Wand- en Vloertegels

Wand- en vloertegels spelen een belangrijke rol bij het uitzoeken van uw badkamer. Bubbels & Jets heeft een uitgebreide en zorgvuldig uitgekozen tegelcollectie in de showroom. Opstellingen zijn niet alleen op tegelborden maar vaak ook in een van de meer dan 50 complete badkameropstellingen te bewonderen. Ook de uitgebreide collecte woonvloeren is zeer actueel met de nieuwste stijlvolle uitstraling.

Lees verder...

Vragen? Bel tijdens kantooruren:
T. 0547 384 000