56% KORTING

Detremmerie No Limit 140 black edition

incl. BTW

Uw order wordt gratis verzonden vanaf  75,00!
Detremmerie Black Edition 1400: De Perfecte Mix van Luxe en Functionaliteit 🖤

Een badmeubel van Detremmerie is altijd iets bijzonders, en de Black Edition 1400 is daar een perfect voorbeeld van. Deze exclusieve set combineert verfijnd design met praktische oplossingen, waardoor je badkamer een stijlvolle en functionele upgrade krijgt.

🖤 Krachtig en Elegant Ontwerp: Het keramische wastafelblad van maar liefst 12,5 cm dik straalt pure luxe uit. Met twee ruime waskommen in mat zwart is dit meubel een echte eyecatcher. De onderkast in Café Noir hangt vrij onder de wastafel, wat zorgt voor een moderne look én extra opbergruimte voor al je badkameraccessoires.

💡 Innovatieve Spiegelkast: De spiegelkast biedt niet alleen extra opbergruimte, maar is ook voorzien van verticale verlichting in de spiegel. Bovendien zijn de spiegels condensvrij, zodat je altijd een helder zicht hebt, zelfs na een warme douche. Dit maakt je ochtendroutine nog aangenamer en efficiënter!

🔧 Specificaties:

  • Keramische wastafel: 140 x 46 x 12,5 cm
  • Wastafel met 2 ruime waskommen in mat zwart
  • Wastafel met 2 kraangaten
  • Onderkast: 140 x 45 x 40 cm met 2 lades in Café Noir
  • Afdektablet: 140 x 46 x 1,6 cm in Café Noir
  • Spiegelkast met dubbelzijdig spiegelende deuren, verticale verlichting en condensvrije spiegels

🚽 Exclusieve Aanbieding: Maak jouw badkamer compleet met het bijpassende toilet in Kameleon keramiek bruin mat. Normaal € 1125,00, nu voor slechts € 450,00 bij aankoop van de Black Edition 1400!

🌟 Waarom kiezen voor de Black Edition 1400? Het is de perfecte keuze voor wie stijl en functionaliteit wil combineren in de badkamer. Met zijn innovatieve kenmerken en luxueuze uitstraling biedt dit badmeubel alles wat je nodig hebt om van jouw badkamer een moderne oase te maken. Maak gebruik van deze weergaloze showroomaanbieding


Vragen?

Tijdens kantooruren zijn we altijd bereikbaar.
0547 384 000


Gerelateerde producten

Detremmerie No limit architect 1200

incl. BTW

Detremmerie Private 121 Sand

incl. BTW

Detremmerie private collection 1600

Detremmerie No Limit 120 carrara